ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΕΤΟΣΑΝΙΔΑΣ – KITEBOARDING

Ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Αετοσανίδας (KITEBOARDING)» ή «Hellenic Kiteboarding Association», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, ο οποίος έχει ως βασικό σκοπό:

  • Τη συνένωση όλων των εν ενεργεία και μη αθλητών του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και των προβλημάτων του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).
  • Τη βελτίωση, προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) και τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και ήθους που αυτό προάγει. Τη καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση, όλων των αθλημάτων που εμπεριέχουν τη χρήση είτε αετοσανίδας (kiteboard) είτε αετού (kite).
  • Τη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων-αγώνων-τουρνουά με αετοσανίδες (kiteboards) με στόχο την προβολή των μελών, του έργου του σωματείου και του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).
  • Την εκπροσώπηση των εν ενεργεία και μη αθλητών του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) στην Ελλάδα, στην Παγκόσμια Κλάση Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) καθώς και στους λοιπούς Διεθνείς φορείς, στους οποίους υπάγεται ή τυχόν θα υπαχθεί στο μέλλον το άθλημα της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).

Είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Κλάσης Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association), η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των πέντε κλάσεων Αετοσανίδας διεθνώς, υπό την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing). Δείτε περισσότερα

Τα μελη του Διοικητικου Συμβουλιου

Πρόεδρος:
Κρότσης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος:
Παύλου Ευάγγελος

Γενικός Γραμματέας:
Πολυκανδριώτης Ευάγγελος

Ταμίας:
Σταθακόπουλος Γεώργιος

Μέλος:
Ψυχογυιού Μαρίνα