';

Ελληνικός Σύνδεσμος Αετοσανίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΕΤΟΣΑΝΙΔΑΣ

HELLENIC KITEBOARDING ASSOCIATION

ΤΙ ΕΝΑΙ Ο ΗΚΑ

HELLENIC KITEBOARDING ASSOCIATION

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Αετοσανίδας (Hellenic Kiteboarding Association), είναι υπεύθυνος για το άθλημα της αετοσανίδας (kiteboarding) στην Ελλάδα. Ο ΗΚΑ είναι πλήρες μέλος του International Kiteboarding Association (IKA). Ο ΙΚΑ έχει την ευθύνη διαχείρισης των πέντε κλάσεων της Παγκόσμιας Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας του Kiteboarding.

Οι αθλητές πρέπει να είναι μέλη της εθνικής τους κλάσης εφόσον αυτή είναι πλήρες μέλος του ΙΚΑ. Μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των εθνικών κλάσεων εδώ.

Με τη συμμετοχή σας στον Ελληνικό Σύνδεσμο kiteboarding, η φωνή μας ως kiteboarders γίνεται πιο ισχυρή και δυνατή.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΗΚΑ

KITEBOARDING

Ο «Ελληνικός Σύνδεσμος Αετοσανίδας (KITEBOARDING)» ή «Hellenic Kiteboarding Association», είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, ο οποίος έχει ως βασικό σκοπό:

Τη συνένωση όλων των εν ενεργεία και μη αθλητών του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) για την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων τους και των προβλημάτων του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).

Τη βελτίωση, προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) και τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και ήθους που αυτό προάγει. Την καλλιέργεια, ανάπτυξη και διάδοση, όλων των αθλημάτων που εμπεριέχουν τη χρήση είτε αετοσανίδας (kiteboard) είτε αετού (kite).

Τη διοργάνωση και υλοποίηση εκδηλώσεων-αγώνων-τουρνουά με αετοσανίδες (kiteboards) με στόχο την προβολή των μελών, του έργου του σωματείου και του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).

Την εκπροσώπηση των εν ενεργεία και μη αθλητών του αθλήματος της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards) στην Ελλάδα, στην Παγκόσμια Κλάση Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association) καθώς και στους λοιπούς Διεθνείς φορείς, στους οποίους υπάγεται ή τυχόν θα υπαχθεί στο μέλλον το άθλημα της ιστιοπλοΐας με αετοσανίδες (kiteboards).

Είναι πλήρες μέλος της Διεθνούς Κλάσης Αετοσανίδας (International Kiteboarding Association), η οποία είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των πέντε κλάσεων Αετοσανίδας διεθνώς, υπό την Διεθνή Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing). Δείτε περισσότερα

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΗ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ

Πρόεδρος:
Κρότσης Σπυρίδων

Αντιπρόεδρος:
Παύλου Ευάγγελος

Γενικός Γραμματέας:

Ταμίας:
Σταθακόπουλος Γεώργιος

Μέλος:
Μαυρογεώργης Παναγιώτης

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Ανάπτυξη του Αθλήματος:
Μπούσουλας Γεώργιος

Σύμβουλος Αγώνων:
Τσεκούρα Μαρία

Τεχνικός Σύμβουλος Εξοπλισμού:
Αργυριάδης Γεώργιος

Welcome to the Hellenic Kiteboarding Association